La piscina i el gimnàs municipal estrenen canal de Whatsapp

Serà el canal de difusió d’aquest equipament municipal esportiu amb les persones usuàries

Estar al dia dels serveis de la piscina i gimnàs municipal o rebre els canvis i incidències d’última hora al mòbil. Això és el que rebran totes les persones usuàries que s’inscriguin al canal de difusió de Whatsapp de la Piscina i el Gimnàs Municipal.  Per a poder accedir a aquest nou canal de difusió cal seguir les següents instruccions:

  • Guardar a l’agenda de contactes del telèfon el número de la Piscina i Gimnàs municipal: 663 59 94 14
  • Un cop fet, enviar un missatge de Whatsapp a aquest número amb la paraula ALTA. A partir d’aquest moment s’entrarà en el servei de comunicació a través d’una llista de difusió
  • És possible donar-se’n de baixa enviant un missatge amb la paraula BAIXA i esborrant el contacte del mòbil. La baixa serà efectiva en 72 hores com a màxim.

Aquest és un canal de difusió de la Piscina i Gimnàs municipal. Ni es rebrà informació ni es contestarà cap consulta per aquesta via. En cas de necessitar contactar amb la piscina ho poden fer pels canals habituals: telèfon (977 70 44 80) o el mail (piscina@amposta.cat).

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Estiguis a la última!

Més notícies

HORARI FESTES MAJORS 2021

•Dissabte 14: Horari normal de la instal·lació. •Diumenge 15: Tancat •Del Dilluns 16 al Diumenge 29: Piscina Coberta i Gimnàs: Tancats Piscina Descoberta: Obert dilluns